Velkommen til V85

V85 er din udlejer af kvalitetsbiler. Vi er en virksomhed med meget erfaring og har eksisteret siden 1996.

Vi elsker glade kunder, og sørger altid for at kunden er helt tilfreds, når vi afleverer den bestilte bil.

 

  • Vi har stort fokus på kvalitet og sikrer os altid den bedste løsning for vores kunder.
  • Vi tilbyder gode vilkår, komplette løsninger, tank og kør & 0,- kroner i udbetaling.
  • Der ud over tilbyder vi leje i 1 måned ad gangen, service, sommerdæk & vinterdæk.

 

Vi glæder os til, at byde dig velkommen hos V85.dk.

Kunderne har talt

Rasmus
Rasmus
2021-02-23
Bekræftet
Har for første gang benyttet mig af V85.dk, og det bliver ikke sidste gang. Aldrig har det været nemmere at lease en bil, og så er jeg fan af en samlet pris med alt inklusiv. Uden 1.gangsydelse og bindingsperiode. Tak til Bjarke og Frederik for hurtig og fantastisk service.
Mark B
Mark B
2021-02-08
Bekræftet
Lyn hurtig service, stort udvalg, følelsen af næsten for godt til at være sandt! Det findes! Himlen for bil elskere. Fleksibilitet under ansvar. Listen er lang og jeg er kun lidt startet hos v85.dk Har startet med en lækker Volvo suv. Og fortsætter flere år herfra. Glem leasing og utryg hed.
Sheila
Sheila
2021-02-07
Bekræftet
Har brugt v85 siden november og det fungere bare, hurtig svar og aftale. Ik noget skjult, tænkte i starten om det virkelig kunne passe, men Yep, ingen bøvl. God løsning til en som mig, som ikke vil have min sommerbil ud i vintervejret, så at kunne leje en bil i de hårde måneder har fungeret rigtig godt. Kan anbefales.
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
2021-01-27
Bekræftet
Køre nu i min Audi A6 nummer 2 fra V85. Super priser. Kanon god service altid fleksible og priser med 100% alt inkluderet. Har aldrig fået en ekstra regning fra V85. Fantastisk
Steffen B Jensen
Steffen B Jensen
2020-12-06
Bekræftet
Hentede en BMW 520 i går hos Bjarke og Frederik.. jeg kom helt fra Sjælland, så Frederik hentede mig på Brande St. De er virkelig serviceminded og intet er godt nok før du som kunde er fuldstændig tilfreds. Jeg kan kun varmt anbefale V85! De bedste og billigste løsninger på markedet med alt inkl undtagen brændstof, selv for en ung gut som jeg. Og forresten så kører BMW’en som en drøm og det bliver bestemt ikke sidste bil jeg henter hos jer. Et stort tak fra mig til jer!
AS
AS
2020-11-20
Bekræftet
Jeg fik svar med det samme ved henvende. Hurtig og effektiv behandling. Samme dag kunne jeg afhente en super bil helt rengjort og klar. Aldrig har det været så nemt at leje en bil i topklasse. Super behagelig og venlig betjening. De varmeste anbefalinger.
Henrik Rosenqvist
Henrik Rosenqvist
2020-11-17
Bekræftet
Ikke så meget fis hos dem, en aftalte er en aftale, Super biler og fede priser, absolut ikke den sidste bil vi har fra jer, klar anbefaling til enhver tid!
Nicolas Martens Davidsen
Nicolas Martens Davidsen
2020-10-29
Bekræftet
Jeg har været kunde ved V85 i ca. 3 år, og jeg er igennem hele perioden kun haft gode oplevelser med både deres service og biler. Varmeste anbefaling herfra
Magnus Normann Nielsen
Magnus Normann Nielsen
2020-10-26
Bekræftet
Rigtig fin service . Hentede bil hos Frederik v-85 igår eftermiddag, og det var en rigtig fin oplevelse. Jeg kan kun anbefale v-85, alt foregik professionelt , og prisen ka jeg absolut ikke klage over .😊😊 Vh Magnus
Michael
Michael
2020-10-21
Bekræftet
Super god service! Bjarke og Frederik er begge utrolig serviceminded og man fornemmer en helt klar interesse i at finde den rette bil til ens ønsker og behov - og endda til en fair pris. Klart en anbefaling værd!