Hvad er V85?

V85 er et biludlejningsfirma, hvor der både er mulighed for kort-/langtidsleje.

Fordelen ved vores koncept er at vi ikke kræver en udbetaling eller overdrager den efterfølgende restværdi til vores kunder.

Vores kunder betaler en fast månedlig ydelse, som dækker over bilen samt den til valgte forbrugspakke. Desuden kan bilen opsiges med et månedsvarsel.

Hvad koster en bil hos V85?

Prisen varierer alt efter hvilken bil der ønskes. Vores priser starter på 1999 ,- Du kan se vores forskellige kategorier her.

Derudover skal der tegnes en forbrugspakke. Vores forbrugspakker starter på 1399,-

Hvad er en forbrugspakke?

Hos V85, skal der tegnes en forbrugspakke. Forbrugspakken afhænger af din alder, din bopæl samt dit km forbrug.

Forbrugspakken dækker:
– Reparationer
– Service
– Dæk
– Forsikring
– Vægtafgift

*Forbrugspakken dækker ikke brændstof, pærer, viskerblade samt eventuelle fartbøder og parkerings-/broafgifter

Kan jeg ringe til jer?

Det er desværre ikke muligt at ringe og få personlig betjening, da vi får utrolige mange henvendelser i løbet af dagen, og ikke har mulighed for at besvare alle opkald.

For at kunne give vores kunder den bedste og hurtigste kundeservice foregår alt digitalt. Ønsker du at blive ringet op, skal du sende en mail til kontakt@v85.dk.

Hvor befinder i jer?

V85 har kontor og værksted beliggende i Brande.

Adresse: Dørslundvej 28, 7330 Brande

Hvad er jeres åbningstider?

For at skabe den bedste relation til vores kunder, har vi kun åbent efter aftale. Dette giver os muligheden for at kunne sætte dig som kunde i fokus.

Har i en udstilling/showroom?

Da vores biler i gennemsnittet står hos os i 2 dage, har vi ikke mulighed for at have en udstilling. Ønsker du at se vores bil kategorier (klik her)

Hvem må føre lejebilen?

Personer der deler bopælsadresse med lejer af bilen, som er over 22 år (i nogen tilfælde 25 år.) og har et gyldigt kørekort.

Kunderne har talt

Rasmus
Rasmus
2021-02-23
Bekræftet
Har for første gang benyttet mig af V85.dk, og det bliver ikke sidste gang. Aldrig har det været nemmere at lease en bil, og så er jeg fan af en samlet pris med alt inklusiv. Uden 1.gangsydelse og bindingsperiode. Tak til Bjarke og Frederik for hurtig og fantastisk service.
Mark B
Mark B
2021-02-08
Bekræftet
Lyn hurtig service, stort udvalg, følelsen af næsten for godt til at være sandt! Det findes! Himlen for bil elskere. Fleksibilitet under ansvar. Listen er lang og jeg er kun lidt startet hos v85.dk Har startet med en lækker Volvo suv. Og fortsætter flere år herfra. Glem leasing og utryg hed.
Sheila
Sheila
2021-02-07
Bekræftet
Har brugt v85 siden november og det fungere bare, hurtig svar og aftale. Ik noget skjult, tænkte i starten om det virkelig kunne passe, men Yep, ingen bøvl. God løsning til en som mig, som ikke vil have min sommerbil ud i vintervejret, så at kunne leje en bil i de hårde måneder har fungeret rigtig godt. Kan anbefales.
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
2021-01-27
Bekræftet
Køre nu i min Audi A6 nummer 2 fra V85. Super priser. Kanon god service altid fleksible og priser med 100% alt inkluderet. Har aldrig fået en ekstra regning fra V85. Fantastisk
Steffen B Jensen
Steffen B Jensen
2020-12-06
Bekræftet
Hentede en BMW 520 i går hos Bjarke og Frederik.. jeg kom helt fra Sjælland, så Frederik hentede mig på Brande St. De er virkelig serviceminded og intet er godt nok før du som kunde er fuldstændig tilfreds. Jeg kan kun varmt anbefale V85! De bedste og billigste løsninger på markedet med alt inkl undtagen brændstof, selv for en ung gut som jeg. Og forresten så kører BMW’en som en drøm og det bliver bestemt ikke sidste bil jeg henter hos jer. Et stort tak fra mig til jer!
AS
AS
2020-11-20
Bekræftet
Jeg fik svar med det samme ved henvende. Hurtig og effektiv behandling. Samme dag kunne jeg afhente en super bil helt rengjort og klar. Aldrig har det været så nemt at leje en bil i topklasse. Super behagelig og venlig betjening. De varmeste anbefalinger.
Henrik Rosenqvist
Henrik Rosenqvist
2020-11-17
Bekræftet
Ikke så meget fis hos dem, en aftalte er en aftale, Super biler og fede priser, absolut ikke den sidste bil vi har fra jer, klar anbefaling til enhver tid!
Nicolas Martens Davidsen
Nicolas Martens Davidsen
2020-10-29
Bekræftet
Jeg har været kunde ved V85 i ca. 3 år, og jeg er igennem hele perioden kun haft gode oplevelser med både deres service og biler. Varmeste anbefaling herfra
Magnus Normann Nielsen
Magnus Normann Nielsen
2020-10-26
Bekræftet
Rigtig fin service . Hentede bil hos Frederik v-85 igår eftermiddag, og det var en rigtig fin oplevelse. Jeg kan kun anbefale v-85, alt foregik professionelt , og prisen ka jeg absolut ikke klage over .😊😊 Vh Magnus
Michael
Michael
2020-10-21
Bekræftet
Super god service! Bjarke og Frederik er begge utrolig serviceminded og man fornemmer en helt klar interesse i at finde den rette bil til ens ønsker og behov - og endda til en fair pris. Klart en anbefaling værd!